Μαθήματα σχέδιου και ζωγραφικής ενηλίκων

Η Σχολή μας αποφάσισε με το νέο διδακτικό έτος να απευθυνθεί σε ένα κοινό μεγαλύτερης ηλικίας,πέραν των μαθητών πρό εισαγωγή στίς ανώταες και ανώτερες σχολές.

Ετσι διοργανώνουμε μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής που απευθύνονται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας, τα οποία θέλουν να μάθουν σχέδιο και ζωγραφική απο χομπι ή επαγγελματική ενασχόληση.

Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι ετήσια(ακαδημαίκό έτος) εκτός των σχολικών διακπών, και θα είναι ένα διώρο την εβδομάδα.

Κατά την διάαρκεια του έτους θα διοργανωνονταιεπι πλέον θεματικά εντατικά σεμινάρια στα οποία θα διδάσκουν καταξιωμένοι στο είδος καλλιτέχνες.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια αυτά θα είναι αυστηρά περιορισμένη, θα ανακοινώνονται πολύ πιο πρίν και θα προπληρώνονται για την κράτηση των θέσεων. Για την συμμετοχή στα σεμινάρια δεν είναι απαράιτητη και η συμμετοχή στα μαθήματα.

Μέσα στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία και εξωτερικούς χώρους για επι πλέον εξάσκηση.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα των ετησίων μαθημάτων θα είναι δυνατόν να γίνεται με συμφωνία ανα μήνα, εξάμηνο ή έτος.

Στο τέλος κάθε διδακτικής χρονιάς θα διοργανώνεται έκθεση των έργων των μαθητών με προσκεκλημένους.

Για τον μήνα δε Αύγουστο θα διοργανώνεται εκπαιδευτική εκδρομή εντός Ελλάδος ή στο εξωτερικό με σκοπό την εξάσκηση των μαθητών και την διδασκαλία.

Προθεσή μας οι μαθητές μας να λαβάινουν μέρος σε καλλιτεχνικά δρώμενα, ομαδικές εκθέσεις και γενικά στην καλλιτεχνικη ζωή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να γνωρίσετε τις προτάσεις μας και ολες τις λεπτομέρειες καθώς επίσης για να απαντήσουμε στις τυχόν απορίες σας.